DYRLÆGE VALLENSBÆK

Står du og mangler en dyrlæge nær Vallensbæk?
Albertslund Dyreklinik ligger nær Vallensbæk og er derfor en glimrende mulighed for hjælp til dig og dit kæledyr. 
 
Vi tilser, behandler og vejleder hver dag mange af vores kunders kæledyr, og går højt op i, at hver patient skal have den bedst mulige behandling. 

Søger du en

dyrlæge nær Vallensbæk?

Står du og mangler nyt foder, plejeudstyr eller håndkøbsmedicin til dit kæledyr? Så har Albertslund Dyreklinik nær Vallensbæk det hele for dig!

På vores dyreklinik nær Vallensbæk forhandler vi dyrefoder til forskellige dyreracer, men har specielt fokus på hunde, katte, kaniner og marsvin. 

Vi forhandler foder til alle livets stadier og har helt sikkert også lige netop det du og dit kæledyr står og mangler. 

Udover foder, forhandler vi også en lang række af plejeartikler, håndkøbsmediciner og godbidder.

Vi ved, at de fleste kæledyr har status som familiemedlemmer hos deres ejere. Vores kærlighed for dyr og mange års erfaring med behandlinger, gør os fuldt bevidste om at der kan være mange følelser forbundet med, at se sit kæledyr gennemgå noget svært/mindre rart. Derfor gør vi os altid meget umage med, at give vores patienter den bedst mulige behandling og deres pårørende den bedste vejledning.

Vi behandler:

Vi behandler flest hunde, katte, kaniner og marsvin, men tilser også gerne andre typer af kæledyr. Vores dyrlæger på dyreklinikken nær Vallensbæk tilbyder behandlinger egnet til alle livets facetter og faser - lige fra den første vaccination, ID-mærkning og tjek, til de udfordringer der kan opstå i forbindelse med vejen til livets ophør.

Vi forhandler de bedste produkter
- Fordi kun det bedste er godt nok

I vores butik sælger vi katte- og hundefoder, håndkøbsmedicin, produkter til bekæmpelse af parasitter, godbider og plejeartikler til enhver lejlighed. Vores udvalg er bredt og vores produkter er af den bedste kvalitet fra markedets bedste mærker.

Så hvis dit kæledyr trænger til lidt forkælelse, foreslår vi at I sammen besøger vores dyreklik nær Vallensbæk, hvor i altid er velkomne.

Vi står klar til at hjælpe
- Fordi den rigtige beslutning kræver den rette viden

På nuværende tidspunkt består teamet på Albertslund Dyreklinik af 3 dygtige dyrlæger, 3 veterinærsygeplejersker og 1 veterinærsygeplejerskeelev.

På klinikken mener vi det er vigtigt hele tiden, at holde sig opdateret med fagets nyeste viden. Derfor sørger vi løbende for, at vores ansatte videreuddannes.

Som kunde i vores dyreklinik nær Vallensbæk er du derfor sikret en behandling, som altid er i overensstemmende med nutidens nyeste viden inden for faget.

Albertslund-dyreklinik-logo-header-sort

Mød teamet

medarbejdere
Afspil video
Albertslund dyreklinik Hundehvalpe med sundhed og vaccination som dyrlæge i taastrup

Vores veterinærsygeplejersker og dyrlæger står altid klar med gode råd og vejledning om pasning og pleje af kæledyr, spørgsmål om produkter og behandlinger.

Du er velkommen til, at kontakte os på telefon 43 62 05 25 i vores åbningstid: Mandag-fredag i tidsrummet 09:00-17:00.

Sådan finder du nemt

Albertslund Dyreklinik nær Vallensbæk

Tæt på Vallensbæk finder du Albertslund Dyreklinik og vores dyrlæger. Vores dyrlæger og dyreklinik befinder sig nær Vallensbæk, og er beliggende på en sidevej (Roholmsvej 17A, 2620 Albertslund) til Roskildevej. 
Klinikken ligger under 5 kilometer fra Vallensbæk, og er derfor en utrolig oplagt dyreklinik for folk som bor i Vallensbæk og omegn. 
Den utrolig centrale placering betyder, at de fleste af vores kunder kommer fra både Vallensbæk, GlostrupTaastrup, Høje Taastrup, Brøndby og Ishøj – om det er placeringen eller vores gode service folk værdsætter kan vi desværre ikke svare på.
Udover, vores centrale placering, har vi også gode parkeringsmuligheder lige foran klinikken, som for mange kunder værdsætter, fordi de letter transporten af syge dyr en hel del.
Call Now Button