DYRLÆGE TAASTRUP

Søger du en dyrlæge nær Taastrup? Så er Albertslund Dyreklinik en glimrende mulighed for dig og dit kæledyr!

Du kan være sikker på, at dit kæledyr vil blive taget hånd om. Vores personale har efterhånden
mange års erfaring inden for pleje, tilseelse samt medicinering af dyr.

Søger du en

dyrlæge nær Taastrup?

Er du blandt de mange, der leder efter en dyrlæge i nærheden af Taastrup til behandling eller indkøb af diverse produkter til dit kæledyr? Albertslund Dyreklinik er det ideelle valg for dig og dit kæledyr.

Vores klinik er placeret i Albertslund og betjener en bred kundekreds, herunder mange fra Taastrup. Kunderne besøger os ikke kun for at købe produkter, men også for at sikre deres kæledyrs sundhed og velvære.

Udover veterinærpleje, tilbyder vi et bredt udvalg af foder, legetøj, plejeprodukter og godbidder, som du kan købe til dit kæledyr.

Vores sortiment dækker alle aspekter af dit kæledyrs liv, fra ungdom til de ældre år, og sikrer, at de får alt, hvad de behøver gennem hele deres liv.

Vi har stadig åbent for konsultationer og fodersalg. Ved ankomst bedes du ringe på tlf.: 43 62 05 25 først.

Vi tager pt. ikke dyreejere med ind til konsultationerne.

Albertslund Dyreklinik & Dyrlæge

Hos Albertslund Dyreklinik ved vi hvor meget dyr betyder – og sørger altid for at dit særlige familiemedlem får den bedste behandling.

Behandling af dit kæledyr

Har du brug for en dyrlæge?
Hos Albertslund Dyreklinik tager vi os af dit kæledyr i Taastrup. Vi behandler fortrinsvist hunde, katte, kaniner og marsvin.

Vi byder velkommen til en alsidig og professionel klinik, hvor vi kan hjælpe dit kæledyr i alle faser af livet - lige fra den første vaccination og det første foder til neutralisationer, operationer ved uheld og hjælp til et værdigt seniorliv.

Vi tilbyder bl.a.:

Det bedste til din hund og kat

Ud over at behandle hunde, katte og andre kæledyr i vores dyrlægepraksis, har vi også en butik. Her sælger vi hunde- og kattefoder, håndkøbsmedicin, godbidder, plejeartikler og produkter til bekæmpelse af parasitter hos hunde og katte.

Vi fører et stort udvalg af kvalitetsfoder- og udstyr fra de bedste mærker, så kig forbi butikken og se vores store udvalg.

Vores team står klar til at hjælpe jer

Vores dyreklinik består af et erfarent team af dygtige medarbejdere. Vi er pt. tre dyrlæger, tre veterinærsygeplejersker og en veterinærsygeplejerskeelev. Vi har hver især særlig viden og kompetencer inden for hvert vores fagområde.

Vores personale bliver løbende uddannet, så vi kan tilbyde professionel vejledning og behandling af dit kæledyr.

Albertslund-dyreklinik-logo-header-sort

Albertslund Dyreklinik

Dyrlæge nær Høje Taastrup

Albertslund Dyreklink & Dyrlæge er en klinik, som tilser og behandler dit dyr nær Høje Taastrup. Vi tilbyder en lang række behandlinger og pleje til dit dyr.

Vores personale har mange års erfaring, og kan derfor give dig og dit kæledyr den bedste behandling muligt. Vi prioriterer altid dyrets velvære højest, da det er det vi er her for.

Vi har gode råd som er godt at vide til dig som ejer, som du både kan finde her på siden, og som du kan stille spørgsmål til ved vejledning og rådgivning.

produkter mod parasitter
Albertslund dyreklinik Hundehvalpe med sundhed og vaccination som dyrlæge i taastrup

Kontakt os gerne

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon 43 62 05 25.
Vi har åben for konsultationer mandag til fredag 9 -17.

Vi har beliggenhed i Albertslund, men hjælper også kunder fra Taastrup, Glostrup, Vallensbæk, Ishøj og det resterende af lokalområdet.

Er du interesseret i rådgivning, vejledning eller lignende omkring behandling eller nogle af vores produkter, så vil vi til hver en tid være behjælpelige med dette.

Mød teamet

medarbejdere
Afspil video
Call Now Button