DYRLÆGE TAASTRUP

Søger du en dyrlæge nær Taastrup? Så er Albertslund Dyreklinik en glimrende mulighed for dig og dit kæledyr!

Du kan være sikker på, at dit kæledyr vil blive taget hånd om. Vores personale har efterhånden
mange års erfaring inden for pleje, tilseelse samt medicinering af dyr.

Søger du en

dyrlæge nær Taastrup?

Er du en af de mange, som søger en dyrlæge nær Taastrup for at få behandlet sit dyr, eller fordi du søger diverse ting til det?

Så tag til Albertslund Dyreklinik og få tilset dit dyr!

Vi har beliggenhed i Albertslund, men har mange kunder, der kommer fra Taastrup. Disse kommer både for at handle hos os, men
også for at få tilset deres dyr m.m.

Foruden lægehjælpen vi tilbyder jeres dyr,
så sælger vi også foder, legetøj, pleje og godbidder.

Vi tilbyder forskellige ting og sager, som dit kæledyr kunne gå hen og få brug for gennem livet. Lige fra da det er en unge, og frem til det når sine senior år.

Vi har stadig åbent for konsultationer og fodersalg. Ved ankomst bedes du ringe på tlf.: 43 62 05 25 først.

Vi tager pt. ikke dyreejere med ind til konsultationerne.

Albertslund Dyreklinik & Dyrlæge

Hos Albertslund Dyreklinik ved vi hvor meget dyr betyder – og sørger altid for at dit særlige familiemedlem får den bedste behandling.

Behandling af dit kæledyr

Har du brug for en dyrlæge?
Hos Albertslund Dyreklinik tager vi os af dit kæledyr i Taastrup. Vi behandler fortrinsvist hunde, katte, kaniner og marsvin.

Vi byder velkommen til en alsidig og professionel klinik, hvor vi kan hjælpe dit kæledyr i alle faser af livet - lige fra den første vaccination og det første foder til neutralisationer, operationer ved uheld og hjælp til et værdigt seniorliv.

Vi tilbyder bl.a.:

Det bedste til din hund og kat

Ud over at behandle hunde, katte og andre kæledyr i vores dyrlægepraksis, har vi også en butik. Her sælger vi hunde- og kattefoder, håndkøbsmedicin, godbidder, plejeartikler og produkter til bekæmpelse af parasitter hos hunde og katte.

Vi fører et stort udvalg af kvalitetsfoder- og udstyr fra de bedste mærker, så kig forbi butikken og se vores store udvalg.

Vores team står klar til at hjælpe jer

Vores dyreklinik består af et erfarent team af dygtige medarbejdere. Vi er pt. tre dyrlæger, tre veterinærsygeplejersker og en veterinærsygeplejerskeelev. Vi har hver især særlig viden og kompetencer inden for hvert vores fagområde.

Vores personale bliver løbende uddannet, så vi kan tilbyde professionel vejledning og behandling af dit kæledyr.

Albertslund-dyreklinik-logo-header-sort

Albertslund Dyreklinik

Dyrlæge nær Høje Taastrup

Albertslund Dyreklink & Dyrlæge er en klinik, som tilser og behandler dit dyr nær Høje Taastrup. Vi tilbyder en lang række behandlinger og pleje til dit dyr.

Vores personale har mange års erfaring, og kan derfor give dig og dit kæledyr den bedste behandling muligt. Vi prioriterer altid dyrets velvære højest, da det er det vi er her for.

Vi har gode råd som er godt at vide til dig som ejer, som du både kan finde her på siden, og som du kan stille spørgsmål til ved vejledning og rådgivning.

produkter mod parasitter
Albertslund dyreklinik Hundehvalpe med sundhed og vaccination som dyrlæge i taastrup

Kontakt os gerne

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon 43 62 05 25.
Vi har åben for konsultationer mandag til fredag 9 -17.

Vi har beliggenhed i Albertslund, men hjælper også kunder fra Taastrup, Glostrup, Vallensbæk, Ishøj og det resterende af lokalområdet.

Er du interesseret i rådgivning, vejledning eller lignende omkring behandling eller nogle af vores produkter, så vil vi til hver en tid være behjælpelige med dette.

Mød teamet

medarbejdere
Afspil video
Call Now Button