ADFÆRDSBEHANDLING OG PRIVAT TRÆNING

På Albertslund Dyreklinik kan du få hjælp til kompetent adfærdsbehandling og træning af din hund. 
Vi tilbyder private træningssessioner med fuld fokus på dig og din hund hvad enten det er vedrørende problemadfærd eller forebyggelse af dette.

vi kan hjælpe både før og efter det går skævt

valg af hund, træningstimer og adfærdskonsultationer

Der kan opstå mange spørgsmål og desværre også en del problemer i forbindelse med anskaffelse og ejerskab af hund. Vi ønsker at både du og din hund får den bedst mulige tid samme, og vi tilbyder på Albertslund Dyreklinik adfærdsbehandling i form af hjælp med både forebyggelse og med hjælp til, hvis skaden er sket. Læs nærmere om de forskellige muligheder nedenfor.

Vores adfærdsbehandler

Margit er uddannet dyreadfærdsbehandler i 1997 og har tidligere haft sit eget firma, hvor hun tilbød adfærdsbehandling. Nu varetager Margit udelukkende adfærdsbehandling og rådgivning af patienter tilknyttet Albertslund Dyreklinik – og så kan du også møde hende i det daglige på telefonen og i receptionen, hvor hun hjælper med klinikkens daglige gang.

Individuelle træningstimer

Det kan være en rigtig god ide, at komme godt fra start, når man får en hvalp eller ny hund i huset.

Der kan være mange spørgsmål, der trænger sig på, og en privat træningstime sammen med vores adfærdsbehandler vil være en god investering – og den foregår i dit eget hjem med hele familien.
Få nyttige tips og træningsråd vedr. fx at gå pænt, ikke hoppe op, optimal aktivering/stimulering, opstart af alene-hjemme-træning mm.

Adfærdskonsultation

Oplever du, at din hund har en uhensigtsmæssig adfærd som aggression, alene-hjemme-problemer, angst eller lignende, så vil det være en god ide, at bestille en adfærdskonsultation hos vores adfærdsbehandler.
En adfærdskonsultation tager 1,5-2 timer og foregår i dit eget hjem. Udover selve konsultationen, så bliver der lavet et kort træningsprogram, som kan bruges til støtte i forhold til videre træning.

Ønsker du et udvidet forløb, så tilbyder vi en pakke bestående af en adfærdskonsultation samt to private træningstimer, som støtte til den praktiske træning.

Rådgivende konsultation

Overvejer du at købe hund?

Det er vigtigt at anskaffe sig den race, der passer bedst til dine og familiens behov – husk at I skal være sammen de næste 10-15 år.

Det er vigtigt at sætte sig grundigt ind i den enkelte race, dens behov og omfanget af pleje. Vi tilbyder en rådgivningskonsultation her på klinikken, hvor vores adfærdsbehandler hjælper med valg af hunderace.

Priser på adfærdsbehandling og træning

Behandlingerne bestilles på klinikken. Betaling foregår samlet på klinikken inden første trænings- eller
adfærdssession.

Call Now Button