Laboratorieundersøgelser

Vi foretager laboratorieundersøgelser direkte fra klinikken, som vil give korte svartider til dyreejerne. Vores personale er kompetente og har mange års erfaring med undersøgelser af dyr.
Du kan derfor roligt regne med, at dit kæledyr er i de bedste hænder muligt.

Laboratorieundersøgelser

Undersøgelser med korte svartider

Blodprøver

Vi har blodprøvemaskiner og forskellige test-kits på stedet, som giver mulighed for at lave mange undersøgelser af blodet og give os svar samme dag.

I de tilfælde, hvor der er brug for særlige tests, sender vi blodet til specialiserede laboratorier i hhv. Tyskland og Denmark, hvor vi ofte kan have svar allerede næste dag.

Urinprøver

Vi har mulighed for at lave undersøgelser af urinprøver bl.a. for blærebetændelse og urinvejssten på klinikken og kan dermed give svar samme dag. Ved behov for mere specielle undersøgelser sender vi prøven til specialiserede laboratorier.

Vejledning til korrekt opsamling af urinprøve

Laboratorieundersøgelser af afføringsprøver

Vi kan undersøge afføringsprøver på klinikken for hjerte-/lungeorm, giardia og gængse ormeæg.
Ved større udredninger sender vi prøverne til specialiserede laboratorier.

Vejledning til korrekt opsamling af afføringsprøver:

Undersøgelse af vævsprøver

Ved hjælp af mikroskop kan vi foretage undersøgelse af prøver fra fx øre, hud og tumores. Vi kan bl.a. se om der er parasitter som fx hårsækmider, om der er svamp og om der er behov for yderligere undersøgelser af tumores hos specialiserede laboratorier.

Laboratorieundersøgelser
Call Now Button