Hundefoder og kattefoder

Hos Albertslund Dyreklinik & Dyrlæge sælger vi hundefoder og kattefoder til alle størrelser.
Vi har mange års brancheerfaring og kan derfor rådgive dig på bedste vis.

Hundefoder og kattefoder i høj kvalitet

Hos Albertslund Dyreklinik forhandler vi et stort udvalg af hundefoder og kattefoder. Vores aktuelle sortiment kan variere, så vi anbefaler, at du kigger forbi vores butik og ser det store udvalg. Vi holder åbent alle hverdage fra 9-17.

Vi forhandler både hundefoder og kattefoder fra bl.a. de anerkendte mærker Hills og Royal Canin, der er kendte på markedet som nogle af de bedste producenter af dyrefoder.

Har din hund eller kat særlig behov?

I vores butik finder du foder til hunde og katte i alle aldre og med alle behov.

Vi tilbyder bl.a.:

Vi vejleder dig i købet af hundefoder og kattefoder

Ikke to kæledyr er ens, hvilket er grunden til, at vi lægger vægt på at vejlede dig omkring det helt rigtige valg af foder til din hund eller kat.

Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter, der giver din hund eller kat alt den næring, den har brug for.

Når man skal vælge det rigtige foder, er det vigtigt at sikre, at det indeholder den rigtige sammensætning af kalorier, fedt, protein og vitaminer og mineraler, som passer til det enkelte dyr, så det får sit individuelle behov opfyldt.

hund undersøges
Albertslund-dyreklinik-lokation fungerer som dyrlæge i taastrup

Kig forbi vores butik

Vores dygtige team af medarbejdere står altid klar til hjælpe og vejlede dig omkring valg af hunde- og kattefoder. Kig forbi vores butik i Albertslund, der har åbent mandag – fredag fra 8 – 17. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 4362 0525, hvis du har spørgsmål. Vi hjælper kunder med katte- og hundefoder i både Glostrup, Vallensbæk, Ishøj, Taastrup og resten af lokalområdet.

Call Now Button