DYRLÆGE ISHØJ

Er du på udkig efter en dygtig dyrlæge nær Ishøj? Så er Albertslund Dyreklinik et oplagt valg for dig og dit kæledyr. 

På Albertslund Dyreklinik nær Ishøj bliver du altid mødt af søde og kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker. 

Vores ansatte på klinikken brænder for deres fag og videreuddannes løbende, hvorfor du altid kan være sikker på at få den bedst mulige behandling og vejledning. 

Som patient på Albertslund Dyreklinik vil du og dit kæledyr altid opleve:  

Søger du en dygtig

dyrlæge nær Ishøj?

Mangler dit kæledyr nyt foder, plejeudstyr eller håndkøbsmedicin?  Hos Albertslund Dyreklinik nær Ishøj har vi det hele! 

På vores dyreklinik nær Ishøj, forhandler vi dagligt mange kilo af dyrefoder til forskellige dyreracer. Vi forhandler foder til alle livets stadier og har helt sikkert også lige netop det du og dit kæledyr står og mangler. 
Derudover har vi et stort udvalg af plejeartikler, håndkøbsmedicin og godbidder. Specielt sidstnævnte er meget værdsat blandt klinikkens firbenende besøgende. 

Vi ved, at de fleste kæledyr har status som familiemedlemmer hos deres ejere. Som “dyre mennesker” er vi fuldt bevidste om de spekulationer og følelser der kan fremkomme, når man oplever sit dyr gennemgå noget svært eller mindre rart. Derfor gør vi os altid meget umage med, at give vores patienter og deres pårørende den bedst mulige behandling og vejledning.

Vi behandler:

Hunde, katte, kaniner og marsvin, men tilser også gerne kæledyr. Vores dyrlæger på dyreklinikken nær Ishøj tilbyder behandlinger der er egnet til alle livets faser og facetter - lige fra den første vaccination og tjek, til den sidste del af livets udfordringer.

Vi tilbyder behandlinger inden for:

Vi forhandler de bedste produkter
- Fordi kun det bedste er godt nok

I klinikkens butik forhandler vi katte- og hundefoder, håndkøbsmedicin, produkter til bekæmpelse af parasitter, godbider og plejeartikler til en hver lejlighed.
Vores udvalg er bredt og i produkter af god kvalitet fra markedets bedste mærker. Trænger dit kæledyr til lidt forkælelse, er I altid velkommen i dyreklinikken og butikken nær Ishøj.

Vi står klar til at hjælpe
- Fordi den rigtige beslutning kræver den rette viden

Teamet på Albertslund Dyreklinik består på nuværende tidspunkt af 3 dygtige dyrlæger, 3 veterinærsygeplejersker og 1 veterinærsygeplejerskeelev.

Hver dyrlæge eller veterinærsygeplejerske har områder som de er specialister i, og vi sørger løbende for, at vores ansatte videreuddannes.

Derfor er du som kunde på dyreklinikken nær Ishøj sikret en behandling som er i overensstemmende med nutidens nyeste viden inden for faget.

Albertslund-dyreklinik-logo-header-sort

Mød teamet

medarbejdere
Afspil video
Albertslund dyreklinik Hundehvalpe med sundhed og vaccination som dyrlæge i taastrup

Vores dyrlæger og øvrige ansatte står altid klar med gode råd og vejledning om pasning og pleje af kæledyr, spørgsmål om produkter og behandlinger mv.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 43 62 05 25. Vi har åbent for konsultationer mandag-fredag i tidsrummet 09:00-17:00.

Sådan finder du

Albertslund Dyreklinik nær Ishøj

Vores dyrlæger og dyreklinik befinder sig nær Ishøj, på en sidevej (Roholmsvej 17A, 2620 Albertslund) til Roskildevej.
Klinikken er placeret ca. 10 minutters kørsel fra Ishøj, og er derfor utrolig centralt placeret ift. de omkringliggende byer såsom Glostrup, Taastrup, Høje Taastrup, Brøndby og Vallensbæk. Af den grund kommer mange af vores kunder fra disse byer.
 
Udover, at vi har en central placering, har vi også gode parkeringsmuligheder, nemlig lige foran klinikken.
De gode parkeringsmuligheder letter besøget og besværet for dig og dit kæledyr.
Call Now Button