DYRLÆGE GLOSTRUP

Leder du efter en dyrlæge nær Glostrup? Så er Albertslund Dyreklinik et oplagt valg for dig og dit kæledyr.
Vi tager godt hånd om vores små patienter, og dig som pårørende. Vi har mange års erfaring inden for behandling, tilseelse, medicinering og pleje af kæledyr. 

Er du på udkig efter en

dyrlæge nær Glostrup?

Eller mangler dit kæledyr nyt foder, plejeudstyr eller håndkøbsmedicin?  Albertslund Dyreklinik har det hele! 

Vi forhandler hver dag mange kilo dyrefoder til diverse dyreracer og har helt sikkert også lige netop det du står og mangler. Det samme gælder for vores store sortiment af godbidder, plejeartikler og medicin. 

På klinikken ved vi hvor meget kæledyr betyder for nogle mennesker, og vi er klar over at kæledyr ofte har status som familiemedlem – derfor gør vi os altid umage for, at give vores dyrepatienter og dig som pårørende den bedst mulige behandling.

Vi behandler:

Hovedsageligt hunde, katte, kaniner og marsvin, men tilser gerne andre kæledyrsracer. Vores dyrlæger nær Glostrup tilbyder behandlinger der er egnet til alle livets faser og facetter - lige fra den første vaccination til den sidste hjælp inden livet på jorden slutter.

Vi forhandler de bedste produkter
- Fordi kun det bedste er godt nok

I klinikkens butik forhandler vi hunde- og kattefoder, godbider, håndkøbsmedicin, produkter til bekæmpelse af parasitter og plejeartikler. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsdyrefoder og udstyr fra markedets bedste mærker. Du er altid velkommen i butikken, hvis dit kæledyr trænger til noget nyt.

Vi står klar til at hjælpe
- Fordi den rigtige beslutning kræver den rette viden

Vores klinikteam består pt. af 3 dygtige dyrlæger, 3 veterinærsygeplejersker og 1 veterinærsygeplejerskeelev. Teamets medlemmer har hver især dybgående viden og kompetencer inden for hver deres område.

Vi sørger løbende for, at videreuddanne vores medarbejdere så de altid er up to date med den nyeste viden inden for faget.

Albertslund-dyreklinik-logo-header-sort

Mød teamet

medarbejdere
Afspil video
Albertslund dyreklinik Hundehvalpe med sundhed og vaccination som dyrlæge i taastrup
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 43 62 05 25 ved spørgsmål om behandlinger, vores produkter eller for generelle råd og vejledning.
 
Vi har åbent for konsultationer mandag-fredag i tidsrummet 09:00-17:00

Sådan finder du nemt

Albertslund Dyreklinik nær Glostrup

Sådan finder du nemt Albertslund Dyreklinik. Dyrklinikken nær Glostrup befinder sig på en sidevej (Roholmsvej 17A, 2620 Albertslund) til Roskildevej. 

Klinikken er placeret mindre end 2 km fra Glostrup og er derfor utrolig centralt placeret for de omkringliggende byer. Det betyder også, at vi har en hel del kunder fra både Glostrup, Ishøj, Taastrup, Høje Taastrup, Brøndby og Vallensbæk. Udover en central placering har vi også gode parkeringsmuligheder lige foran klinikken, hvilket letter besøget og besværet for dig og dit kæledyr.

Call Now Button