Forsikring

Nedenfor kan du læse om nogle af de forsikringer vi anbefaler.
Kontakt os for yderligere spørgsmål.

Vi anbefaler

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring for sin hund. Desuden kan det være en rigtig god ide at tegne en sygeforsikring for sit dyr, uanset om det er en hund, kat eller kanin.
En sygeforsikring, kan gøre beslutninger om behandling lettere, hvis uheldet er ude.

Det skal du overveje

Når du skal have forsikring

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring for sin hund. Desuden kan det være en rigtig god ide at tegne en sygeforsikring for sit dyr, uanset om det er en hund, kat eller kanin. En sygeforsikring, kan gøre beslutninger om behandling lettere, hvis uheldet er ude.

Sygeforsikringer til dyr er ikke ens, og vilkårene varierer meget. Det er vigtigt at overveje forskellige ting, så forsikringen kommer til at passe til ens behov. Vi har opridset nogle af de ting, der er værd at overveje:

Selvrisiko

Beløbet for selvrisikoen varierer. En høj selvrisiko giver typisk en lavere pris på selve forsikringen, mens en lav selvrisiko kan gøre den årlige pris for forsikringen højere. Der er typisk en tidsbegrænsning for hvornår længe en behandling er dækket af samme selvrisiko.

Aldersbegrænsning

Nogle forsikringer har en alders begrænsning og gælder derfor ikke hele dyrets liv.

Dækningsprocent

Der er forskel på hvor stor en del af en regning forsikringen dækker.

Dækning af medicin

Typisk dækker forsikringen ikke udleveret medicin, der er dog nogle, der giver mulighed for særlig dækning af dette. Det kan være værd at overveje specielt hvis ens dyr vejer meget – medicinudgiften for fx en 6kg hund og en 60kg hund er meget forskellig.

Forbehold

Nogle racer er mere udsatte for bestemte sygdomme end andre, det betyder at mange forsikringer har bestemte behandlinger, de ikke dækker for bestemte racer.

Albertslund-dyreklinik-Nytår
Call Now Button