Kirurgi og dagsindlæggelser

Hos Albertslund Dyreklinik og Dyrlæge tilbyder vi kirurgi og dagsindlæggelser til dit kæledyr.
Dette betyder bl.a. at vi både foretager operationer, samt tager indlæggelser i dagtimerne.
Vores personale er kompetente og har mange års erfaring med behandling af syge dyr.
Du kan derfor roligt være tryg ved, at efterlade dit særlige familiemedlem hos os.

Typisk forløb for kirurgiske indgreb

Når et dyr skal have foretaget et kirurgisk indgreb, indlægger det om morgenen. Medmindre andet er aftalt, er det vigtigt, at hunde og katte ikke har fået noget at spise fra midnat. De må dog gerne få vand.

Kaniner og marsvin skal have adgang til foder helt frem til de indlægges hos os, og de må meget gerne have en lille madpakke med. Så har vi noget godt at tilbyde dem, så snart de er vågne efter operationen.

Det er vigtigt, at vi kan få fat på ejer i løbet af dagen. Så giv altid telefonnumre til os, som kan besvares dagen igennem.

Sådan foregår operationen

Når din bedste ven skal have foretaget et kirurgisk indgreb eller indlægges til anden operation, foregår et typisk forløb hos Albertslund Dyreklinik således:

(1) Bedøvelse

Der findes mange slags bedøvelser, som passer til forskellige slag patienter. Vi har ekstrauddannet personale i anæstesi og sørger for at tilpasse bedøvelsen til den enkelte patient.
Bedøvelse er ikke risikofrit og vi sørger derfor for at overvåge dyret undervejs. Ved ældre eller syge dyr kan det være en god ide at få taget en blodprøve forud for bedøvelsen, som kan vise om der er særlige forhold at tage hensyn til. Blodprøven kan laves på klinikken.

(2) Operation

Der er stor forskel på operationer. Hvis du vil vide hvad der skal ske i dit dyrs tilfælde, så spørg dyrlægen eller veterinærsygeplejersken.
Vi har typisk flere planlagte operationspatienter på en dag, og nogle gange kommer der akut syge dyr ind på selve dagen. Det betyder at vi ikke altid kan fortælle dig præcis hvornår hver enkelt dyr bliver opereret.

(3) Opvågning

Opvågning efter operation kan tit tage mindst lige så lang tid som selve operationen. Vi sørger for at dyret vågner så roligt, som muligt, tjekker at det har fået tilpas med smertestillende, og sørger for at det er vågent nok til trygt at kunne blive sendt hjem.

(4) Hjemsendelse om eftermiddagen

Ved hjemsendelse giver en dyrlæge eller en veterinærsygeplejerske information om operationen, hvad der skal holdes øje med efterfølgende og om eventuel medicin. Hvis der skal fjernes sting, så aftaler vi ofte en tid til det med det samme.
Vi afregner for behandlingen og udlevere eventuel medicin mm. Først til sidst udleverer vi dyret. Vi ved godt at mange er nervøse og gerne vil hilse på dyret med det samme, men vi ved også at det så kan være svært at huske alle informationerne, der bliver givet.
Husk at det altid er bedre at spørge en gang mere, hvis der opstår tvivl om efterbehandlingen. Ring altid til os, hvis du har glemt noget, eller er i tvivl.

Call Now Button